Experts in brandveiligheid voor bedrijven en organisaties

Arbo Fire Support is expert in brandveiligheid voor bedrijven en gebouwen. U kunt bij ons terecht voor levering, reparatie en onderhoud van brandblusmiddelen. Ook helpen wij u graag verder bij brandveilige inrichting van uw gebouwen met onder meer brandmeldinstallaties, noodverlichting en ontruimingsplattegronden. 

Offerte aanvragen

Adviseur brandveiligheid gebouwen

Arbo Fire Support is adviseur brandveiligheid voor bedrijven en organisaties. Wij hebben een schat aan praktijkervaring in brandbeveiliging en actuele kennis van wetten en regels op het gebied van brandveiligheid. Daarmee zorgen wij ervoor dat de brandbeveiliging en brandpreventie in bedrijven en kantoren voldoen aan alle brandveiligheidseisen. Wilt u weten of de brandveiligheid van uw bedrijf beter kan? Wij voeren graag een veiligheidsscan voor u uit.

Bereikbaar, betrouwbaar, betaalbaar

Wij handelen snel en adequaat. Bij calamiteiten springen wij altijd snel in. Wij streven ernaar om vragen en uitdagingen binnen 48 uur het hoofd te bieden. Wij zijn bereikbaar en benaderbaar, daar mag u op vertrouwen. En al deze service kunnen wij u - dankzij onze platte organisatie met lage kosten - bieden voor een zeer scherpe prijs

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Waarom kiest u voor Arbo Fire Support?

topkwaliteit brandveiligheid
oplossingsgerichte service
uitstekende bereikbaarheid
kennis en advies in brandbeveiliging
scherpe prijs van uw complete brandpreventie

Een compleet pakket in brandveiligheid

Brandveiligheid bestaat naast producten en voorzieningen ook voor een belangrijk deel uit mensenwerk. Het is belangrijk dat al uw medewerkers uitstekend voorbereid zijn op calamiteiten. Daarom is Arbo Rie Support onze partner in veiligheid. Samen verzorgen wij opleidingen en trainingen BHV - inclusief praktijktraining op locatie - EHBO, VCA en crisismanagement.