Een AED in uw bedrijf redt levens

Een AED in uw bedrijf of organisatie redt levens. Krijgt iemand binnen of vlakbij uw bedrijf een hartstilstand, dan vergroot reanimatie met een AED de kans op overleven aanzienlijk. Daarom ontzorgen wij bedrijven volledig bij de levering en onderhoud van een automatische externe defibrillator (AED).

Waarom een AED?

Krijgt een medewerker of gast van uw bedrijf of in de buurt een hartstilstand, dan telt elke seconde om te overleven. Zes minuten tussen hartstilstand en reanimatie is de kritieke tijdslimiet om te overleven. En elke seconde eerder verkleint de kans op blijvend letsel. Met een AED kan iedereen reanimeren totdat de hulpdiensten er zijn. Zo biedt u als bedrijf extra veiligheid voor alle mensen in de omgeving, een mooi aspect van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Hoe werkt reanimatie met een AED?

Stel, binnen of vlakbij uw bedrijf krijgt iemand een hartstilstand. dan is het best dat er gelijk iemand begint met borstcompressies en mond-op-mondbeademing, iemand anders 112 belt en een derde zo snel mogelijk de dichtstbijzijnde AED haalt. Bij het aansluiten geeft het apparaat instructies en het meet vervolgens zelf de behoefte aan een schok. Deze wijze van reanimeren gaat door totdat de professionele hulpdiensten zijn gearriveerd.

Samaritan AED

Arbo Fire Support is dealer van Samaritan AED’s. Dit zijn kwalitatief uitstekende, zeer betrouwbare AED’s voor een betaalbare prijs. Wij leveren de AED met alle accessoires die u wenst, zoals een buitenkast. Ook het regulier onderhoud en snelle service na gebruik - het vervangen van de pads - verzorgen wij voor u.

Reanimatietraining

Het gebruik van een AED is zeer eenvoudig. Voor wie dit helemaal nieuw en onbekend is, is het desondanks even wennen. En dat kan kostbare secondes kosten. Daarom bieden wij in samenwerking met Arbo Rie support trainingen reanimatie en gebruik AED. Daar leren uw medewerkers omgaan met de AED en handmatig reanimeren door middel van borstcompressies en mond-op-mondbeademing.

Ik ben geïnteresseerd in aanschaf en onderhoud van een AED.

Contact

 

Waarom kiest u voor Arbo Fire Support?

topkwaliteit brandveiligheid
oplossingsgerichte service
uitstekende bereikbaarheid
kennis en advies in brandbeveiliging
scherpe prijs van uw complete brandpreventie