Brandbeveiliging voor bedrijven en organisaties

Als onderneming of organisatie bent u wettelijk verplicht om maatregelen te nemen die brandgevaarlijke situaties voorkomen. Zo moet u bij brand de ontwikkeling en uitbreiding van rook en vuur beperken.

Welke wetten en voorschriften over brandbeveiliging bestaan er?

Er zijn wettelijke voorschriften voor alarminstallaties, brandblussystemen, uitgangen en vluchtroutes en inrichting van uw pand, onder meer versieringen, verlichting en installaties. Deze zijn vastgelegd in onder meer het Bouwbesluit, de Arbowet en gemeentelijke bouwverordeningen. Bovendien kunt u te maken hebben met aanvullende voorschriften van bijvoorbeeld uw verzekeringsmaatschappij.

 

Nulmeting en adviezen

Arbo Fire Support kent alle wetten, regels en voorschriften op het gebied van brandbeveiliging. Op grond van die kennis doen wij bij bedrijven, organisaties en particulieren een nulmeting. Op basis van deze analyse brengen wij adviezen uit. Wij voeren deze adviezen graag voor u uit. Na uitvoering hiervan voldoet u gegarandeerd aan alle wettelijke vereisten. Wij kunnen alle benodigde blusmiddelen en materialen voor brandveiligheid leveren en installeren.

Onderhoud en keuring van blusmiddelen 

Wij verzorgen het jaarlijks onderhoud en alle verplichte keuringen van brandblussers, brandslanghaspels en noodverlichting. Onze REOB gecertificeerde onderhoudsmonteurs voeren de keuring van de kleine blusmiddelen uit conform de Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen (REOB).

Ik wil meer weten over brandbeveiliging

Waarom kiest u voor Arbo Fire Support?

topkwaliteit brandveiligheid
oplossingsgerichte service
uitstekende bereikbaarheid
kennis en advies in brandbeveiliging
scherpe prijs van uw complete brandpreventie