Noodverlichting maakt elke publieke ruimte en werkomgeving veilig

Noodverlichting is verlichting die ook blijft branden als de stroom uitvalt, bijvoorbeeld bij brand. Zo draagt noodverlichting bij aan de veiligheid van publieke ruimtes en de werkomgeving. Als werkgever bent u verplicht om te zorgen voor de aanwezigheid van herkenbare vluchtwegen, nooduitgangen en functionele noodverlichting. Arbo Fire Support levert, installeert en onderhoudt noodverlichting volgens de normen NEN 1010 en NEN-EN 1838.

Noodverlichting kopen? Arbo Fire Support biedt voordelige noodverlichting

Wilt u noodverlichting kopen? Bij Arbo Fire Support kunt u terecht voor voordelige noodverlichting: led noodverlichting. Bovendien bieden wij u uitstekend advies over de hoeveelheid en locaties van noodverlichting: vluchtrouteverlichting, anti-paniekverlichting, verlichting van werkplekken met verhoogd risico en verlichting van kritieke ruimten volgens de normering NEN 1010:

 

Vluchtrouteverlichting

Bij nood herkennen aanwezigen snel de vluchtmogelijkheden dankzij vluchtwegverlichting en vluchtwegaanduiding. Voor vluchtwegaanduiding gebruiken wij de herkenbare pictogrammen zoals beschreven in de normering NEN 6088.

Anti-paniekverlichting

Anti-paniekverlichting leidt mensen naar de vluchtrouteverlichting. Zo voorkomt het paniek bij calamiteiten.

Verlichting van werkplekken met verhoogd risico

Op sommige werkplekken kan stroomuitval tot direct gevaar leiden.  Verlichting van werkplekken met verhoogd risico zorgt ervoor dat deze werkplekken ook bij stroomuitval voldoende verlicht blijven om potentieel gevaarlijke processen af te sluiten en aansluitend veilig te vluchten.

Levering, installatie, service en onderhoud noodverlichting

Arbo Fire Support levert en installeert noodverlichting en verzorgt jaarlijks regulier onderhoud van noodverlichting. Zo zorgen wij ervoor dat de noodverlichting in uw pand(en) voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit, de Gemeentelijke Bouwverordening, de Arbowet, het Arbeidsomstandighedenbesluit en de normen NEN 1010, NEN-EN 1838 en NEN 6088.

Ik wil meer weten over noodverlichting

Heeft u ook al voor
Arbo Fire Support gekozen?

topkwaliteit brandveiligheid
oplossingsgerichte service
uitstekende bereikbaarheid
kennis en advies in brandbeveiliging
scherpe prijs van uw complete brandpreventie