Onderhoud van brandblussers en brandmeldinstallaties

Arbo Fire Support verzorgt onderhoud en reparatie van brandblussers en brandmelders: brandslangen, brandslanghaspels, brandmeldinstallaties, brandalarmen, rookmelders en noodverlichting. Onze REOB gecertificeerde onderhoudsmonteurs voeren de keuring van de kleine blusmiddelen uit conform de Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen (REOB). Wilt u er geen omkijken naar hebben? Kies dan voor het Brandveiligheid Onderhoud Registratiesysteem van Arbo Fire Support.

Brandveiligheid Onderhoud Registratiesysteem: wij ontzorgen u volledig 

Wilt u zeker weten dat uw brandblussers en brandmeldinstallaties altijd pico bello voor elkaar zijn? Dat zij technisch up-to-date zijn en voldoen aan alle brandveiligheidseisen en -wetten? Met het Brandveiligheid Onderhoud Registratiesysteem van Arbo Fire Support hoeft u zelf niet te denken aan de keurtermijn van uw blusmiddelen en noodverlichting. Wij ontzorgen u volledig.

Hoe werkt ons registratiesysteem voor onderhoud van brandblussers en brandmeldinstallaties?

Met het Brandveiligheid Onderhoud Registratiesysteem van Arbo Fire Support nemen wij u de zorg voor uw brandpreventie volledig uit handen. Ruim voor het verlopen van de keuringsdatum nemen wij contact op voor het maken van een afspraak voor controle, onderhoud en eventuele reparaties. Zo waarborgt ons registratiesysteem het vereiste jaarlijkse onderhoud van al uw brandveiligheidsmiddelen volgens de geldende normen en richtlijnen.

Ik wil meer weten