Over Arbo Fire Support, uw adviesbureau voor brandveiligheid

Arbo Fire Support is uw adviesbureau voor brandveiligheid. Onze missie is optimalisatie van brandveiligheid van zakelijke omgevingen in de breedste zin van het woord, van winkel tot ziekenhuis en van school tot werkplaats. Wij helpen bedrijven en organisaties bij brandpreventie op basis van gedegen kennis en vele jaren praktijkervaring. Wij stellen ons graag even aan u voor.

Rik Tilman

“Brand is vreselijk. En het verschrikkelijkst is het als zich daarbij persoonlijke ongelukken voordoen. Gelukkig bestaat er binnen veel bedrijven volop aandacht voor brandveiligheid. Daarbij voorzien wij klanten in de zakelijke markt graag van professioneel advies en ondersteuning. Wij ontzorgen u volledig.”

Rik Tilman | 06-29485360

Martin Schreijer

Brandveiligheid is mensenwerk. Met een open en transparante benadering zijn wij voor bedrijven en organisaties een partner in brandbeveiliging met een menselijk gezicht. Is er een vraag, uitdaging of acute noodsituatie, dan zijn wij persoonlijk bereikbaar en benaderbaar. En omdat wij het belangrijk vinden dat ook de mensen op de werkvloer goed voorbereid zijn op calamiteiten, werken wij nauw samen met Arbo Rie Support. Deze partner in veiligheid deelt onze visie op kwaliteit en een menselijke maat in brandveiligheid.”

Martin Schreijer | 06-52626762