Voldoet u aan alle brandveiligheidseisen? U weet het met onze Veiligheidsscan

De Arbo Fire Support Veiligheidsscan is een instrument waarmee wij de brandveiligheid van uw gebouw(en) analyseren. Op basis van deze analyse brengen wij aan de hand van de voor uw organisatie geldende wet- en regelgeving op het gebied van brandpreventie en brandbestrijding advies uit. U weet exact waaraan u moet voldoen om bij calamiteiten een vervelende nasleep te voorkomen.


Voorkom dat u na een calamiteit denkt: had ik het maar geweten...

 

Waarom de Arbo Fire Support Veiligheidsscan?

De huidige wet- en regelgeving omtrent brandveiligheid van bedrijfsomgevingen is uitvoerig, complex en verandert regelmatig. Hierdoor is brandveiligheid een expertise geworden, die u het best kunt overlaten aan specialisten. Bedrijven en organisaties die zelf dit specialisme niet in huis hebben bieden wij de helpende hand. Met onze Veiligheidsscan bent u ervan verzekerd dat uw organisatie voldoet aan alle vereisten. Onze REOB-monteurs kunnen dit voor u uitvoeren volgens NEN 4001 norm.

Minimale en maximale brandveiligheid

Aan de hand van onze brandveiligheidsscan brengen wij als adviesbureau brandveiligheid standaard basisadviezen uit. Voert u deze minimale adviezen uit, dan weet u zeker dat uw organisatie voldoet aan de minimale wettelijke brandveiligheidseisen. Daarnaast kunt u vele extra maatregelen nemen voor maximale brandveiligheid. Wij adviseren u graag over extra brandveiligheidsmaatregelen die de veiligheid van uw medewerkers en bezittingen verder vergroten 

Ik heb interesse in een veiligheidsscan